Succes Culi Diner Quintus 2024 bij start renovatie Eekhout Hal

Op vrijdag 10 mei jl. (bijna 10 jaar na 1e editie) was er een nieuwe editie van dit unieke dineravond met kaveveilingen op het Quintus complex. Het was een avond doordrenkt met de geur van heerlijke gerechten bereidt op de Big Green Eggs onder leiding van Leonard Elenbaas en dat alles in de Eekhout Hal en mogelijk gemaakt door inzet van 130 vrijwilligers!

In het speciaal gaat er een dankwoord uit naar John, Peter, Roel, Trudy en Nanda die gezamenlijk als team de gehele avond hebben opgezet en dankzij hun inzet waren de tafels bezet en gedekt, de gasten voorzien van hapjes en drankjes en was er ook een kavelboek vol prachtige kavels verzorgd t.b.v. de Quli Diner Veiling.

Waar de avond startte met het gezellig bijpraten en het ophalen van herinneringen aan en in de Eekhout Hal werd deze voorgezet aan de tafels waar de gasten een 5 gangendiner voorgeschoteld kregen. De avond stond onder leiding van Jan Duijndam en Marcel Zaat. De heren spraken onder andere met aftredend Quintus Voetbal voorzitter Marcel Vis en Leo van Adrichem over het verleden, het heden en de toekomst van Quintus.

Na dit alles werd gezellige avond ook nog succesvol afgesloten met een veiling van unieke kavels. Dit alles resulteerde in een totale opbrengst van € 163.600,- die het organiserende team met trots en dankbaar gevoel onthulde aan de aanwezig. Een uitkomst van dit onvergetelijke evenement dit benut zal worden bij renovatie van de geliefde Eekhout Hal.

De werkzaamheden aan de Eekhout Hal aansluitend op het feestweekend op maandag 13 mei gestart. Waar in de eerste week al direct de vloer zal worden verwijderd zal in een periode van 10 weken worden toegewerkt aan een vernieuwing van de Eekhout Hal zodat deze weer decennia van dienst kan zijn aan de leden van de Quintus verenigingen.

Tijdens de avond zijn alle mooie momenten vastgelegd door fotografen Paul Vis en Carola de Bakker. Klik op de naam voor het complete album en ook dank aan hen voor de mooie foto’s van deze avond!