INFORMATIEAVOND OBLIGATIELENING

Op woensdagavond 16 mei zal er een informatieavond komen met oog op de Quintus obligatielening. Deze zal worden gepresenteerd om extra financiële middelen voor de accommodatie op te halen voor de renovatie. Op deze avond zal Heulenaar en beursanalist Corné van Zeijl meer vertellen over ins en outs van de obligatielening. Instroom vanaf 19.00 en start om 19.30 in de Van der Knaap Corner.
Dit jaar zal een gedeelte benut worden voor de renovatie van kleedkamers en voorzieningen van de Eekhouthal. Daarnaast zal de komende jaren het andere gedeelte benut worden voor vernieuwing van de kantine & keuken.
Dit alles met oog op de laatste grootste update van het complex die gestart is met de nieuwbouw van de kleedkamers in 2013.

Vetheuls 2017

Het volledige programma van het VetHeuls-weekend is als volgt:

Zaterdag 25 maart
Feestavond met Radio 538

Zondag 26 maart
Qlympics – sportactiviteiten voor de jeugd
Kahoot – interactieve quiz (t/m 16 jaar)
Pubquiz door Quiz Brothers (v.a. 16 jaar)
Rad van Fortuin

 

Voortgang nieuwbouw fase 2

Graag nodigen wij alle leden van de verenigingen uit om aanwezig te zijn bij het bereiken van een hoogtepunt van onze nieuwe sporthal op ons complex.

Op maandag 28 september zijn we gestart met optrekken van de staalconstructie ten behoeve van de nieuwe sporthal.
Deze werkzaamheden zullen naar verwachting 4 weken duren, waarna de constructie, de wanden en het dak gerealiseerd zijn.

Vrijdag 9 oktober willen we dit mooie moment met alle aanwezigen vieren, vanaf 16.00 uur is iedereen van harte welkom.

Met vriendelijke groet,
bestuur van Sportaccommodatie Quintus
Impressie-nieuwbouw-Quintus

VriendenLoterij Quintus

Wil je OMNI-vereniging Quintus steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij maakt het mogelijk! 50% van je inleg gaat direct naar de clubkas van Quintus en jij maakt elke maand kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 100.000 euro en tienduizenden andere prijzen, waaronder auto’s en reischeques!

 

Op 15 en 20 mei 2014 organiseren wij van Quintus een speciale belactie met de VriendenLoterij. Je kunt ‘s avonds gebeld worden door één van onze leden, met de vraag of jij onze organisatie wilt steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij. Met deze actie willen wij geld inzamelen voor de nieuwbouw van de sportaccommodatie Quintus. Wij kunnen jouw steun daar goed bij gebruiken!

 

Als introductiegeschenk krijgt elke nieuwe deelnemer die de OMNI-vereniging Quintus steunt de mascotte van Quintus cadeau: de Qwin!

 

Als je niet gebeld wordt, maar ons wel wilt steunen, ga dan snel naar https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=10050 .

Via deze weg kun je ook een lot bestellen voor Quintus!