Officiële handeling start nieuwbouw van sportvereniging Quintus

De nieuwbouw is een feit! Op vrijdag 4 oktober 2013 om 16:00 uur zal op sportvereniging Quintus symbolisch de eerste vloerplaat worden gelegd als start van de vernieuwing van Quintus. Quintus wil deze mijlpaal op een feestelijke wijze laten plaatsvinden in het bijzijn van het bestuur, leden, de jeugd, dorpsgenoten, de pers en de wethouder Sport.

 

Voorafgaand aan de officiële handeling is er een ontvangst in de sportkantine, waarna de ceremoniemeester iedereen welkom heet. Buiten zal gezamenlijk met de wethouder Sport, Bestuur Stichting Quintus, de verenigingsbesturen en een groot aantal jeugdleden de eerste vloerplaat geplaatst worden. Gevolgd door een officieel woord van een aantal betrokkenen in de kantine over deze belangrijke mijlpaal Er zal afgesloten worden met een hapje en een drankje, waarbij we met elkaar zullen proosten op de nieuwbouw!

 

Graag nodigen wij u uit om bij dit officiële moment aanwezig te zijn en gezamenlijk te proosten op een sportieve toekomst met de nieuwbouw als startsein.

 

Het programma zal als volgt zijn:

14:45 uur Ontvangst met koffie en thee
15:15 uur Welkomstwoord namens bestuur Stichting Quintus
15:35 uur Verplaatsen naar de bouwplaats
16:00 uur Plaatsen van vloerplaat door bestuur, aannemer, wethouder
16:30 uur Bestuur Stichting Quintus in kader van nieuwbouw en Quintus algemeen
16:45 uur Wethouder Sport aan het woord
17:00 uur Afsluitend woord Bestuur Stichting Quintus
17:05 uur Hapje en drankje in de kantine

Geef een reactie